Grid View:

Set Abbey Inima Infinit Argint 925

99,00 Lei

Bijuteriile noastre se caracterizeaza prin eleganta si precizie de executie. Pentru ca tu sa stralucesti, noi iti venim in ajutor cu cele mai frumoase bijuterii. Alege un set special, realizat din cercei si colier, potrivit pentru un stil unic. Setul este realizat din Argint 925. Defineste-ti stilul! Alege sa fii Glam!Model: STAG1693Metal: Argint 9..

Set Alison Argint 925 si Elemente Swarovski Lacrima Vitrail Light

239,00 Lei

Bijuteriile noastre se caracterizeaza prin eleganta si precizie de executie. Setul Alison este compus din cercei, pandantiv si lantisor. Setul este realizat manual din Argint 925 si Elemente Swarovski Lacrima, culoare Vitrail Light. Defineste-ti stilul! Alege sa fii Glam!Model: SASW1021Sistem de prindere: tip leverbackPiatra: Cristal Swarovski..

Set Amaya Argint 925 placat cu Aur 14 kt si Elemente Swarovski Rivoli Light Siam

199,00 Lei

Bijuteriile noastre se caracterizeaza prin eleganta si precizie de executie. Pentru ca tu sa stralucesti, noi iti venim in ajutor cu cele mai frumoase bijuterii. Alege un set special, realizat manual din Argint 925 placat cu Aur 14 kt si Elemente Swarovski Rivoli, culoare Light Siam, potrivit pentru un stil unic. Defineste-ti stilul! Alege sa fii G..

Set Amaya Argint 925 si Elemente Swarovski Rivoli Light Siam

169,00 Lei

Bijuteriile noastre se caracterizeaza prin eleganta si precizie de executie. Pentru ca tu sa stralucesti, noi iti venim in ajutor cu cele mai frumoase bijuterii. Alege un set special, realizat manual din Argint 925 si Elemente Swarovski Rivoli, culoare Light Siam, potrivit pentru un stil unic. Defineste-ti stilul! Alege sa fii Glam!Model: SASW1260S..

Set Ami Argint 925

139,00 Lei

Bijuteriile noastre se caracterizeaza prin eleganta si precizie de executie. Pentru ca tu sa stralucesti, noi iti venim in ajutor cu cele mai frumoase bijuterii. Alege un set special, realizat din cercei, colier si bratara, potrivit pentru un stil unic. Setul este realizat din Argint 925. Defineste-ti stilul! Alege sa fii Glam!Model: STAG1448Sistem..

Set Ami Banut Argint 925

139,00 Lei

Bijuteriile noastre se caracterizeaza prin eleganta si precizie de executie. Pentru ca tu sa stralucesti, noi iti venim in ajutor cu cele mai frumoase bijuterii. Alege un set special, realizat din cercei, colier si bratara, potrivit pentru un stil unic. Setul este realizat din Argint 925. Defineste-ti stilul! Alege sa fii Glam!Model: STAG1447Sistem..

Set Ami Inima Infinit Argint 925

179,00 Lei

Bijuteriile noastre se caracterizeaza prin eleganta si precizie de executie. Pentru ca tu sa stralucesti, noi iti venim in ajutor cu cele mai frumoase bijuterii. Alege un set special, realizat din cercei, colier si bratara, potrivit pentru un stil unic. Setul este realizat din Argint 925. Defineste-ti stilul! Alege sa fii Glam!Model: STAG1498Sistem..

Set Ami Ramura Argint 925

149,00 Lei

Bijuteriile noastre se caracterizeaza prin eleganta si precizie de executie. Pentru ca tu sa stralucesti, noi iti venim in ajutor cu cele mai frumoase bijuterii. Alege un set special, realizat din colier si bratara, potrivit pentru un stil unic. Setul este realizat din Argint 925. Defineste-ti stilul! Alege sa fii Glam!Model: STAG1499Lungime Lantis..

Set Amy Argint 925 si Elemente Swarovski Rivoli Black Diamond

139,00 Lei

Bijuteriile noastre se caracterizeaza prin eleganta si precizie de executie. Pentru ca tu sa stralucesti, noi iti venim in ajutor cu cele mai frumoase bijuterii. Alege un set special, realizat manual din Argint 925 si Elemente Swarovski Rivoli, culoare Black Diamond, potrivit pentru un stil unic. Defineste-ti stilul! Alege sa fii Glam!Model: SASW11..

Set Amy Argint 925 si Elemente Swarovski Rivoli Crystal

139,00 Lei

Bijuteriile noastre se caracterizeaza prin eleganta si precizie de executie. Pentru ca tu sa stralucesti, noi iti venim in ajutor cu cele mai frumoase bijuterii. Alege un set special, realizat manual din Argint 925 si Elemente Swarovski Rivoli, culoare Crystal, potrivit pentru un stil unic. Defineste-ti stilul! Alege sa fii Glam!Model: SASW1119Sist..

Set Amy Argint 925 si Elemente Swarovski Rivoli Denim Blue

139,00 Lei

Bijuteriile noastre se caracterizeaza prin eleganta si precizie de executie. Pentru ca tu sa stralucesti, noi iti venim in ajutor cu cele mai frumoase bijuterii. Alege un set special, realizat manual din Argint 925 si Elemente Swarovski Rivoli, culoare Denim Blue, potrivit pentru un stil unic. Defineste-ti stilul! Alege sa fii Glam!Model: SASW1121S..

Set Amy Argint 925 si Elemente Swarovski Rivoli Light Rose

139,00 Lei

Bijuteriile noastre se caracterizeaza prin eleganta si precizie de executie. Pentru ca tu sa stralucesti, noi iti venim in ajutor cu cele mai frumoase bijuterii. Alege un set special, realizat manual din Argint 925 si Elemente Swarovski Rivoli, culoare Light Rose, potrivit pentru un stil unic. Defineste-ti stilul! Alege sa fii Glam!Model: SASW1120S..

Set Amy Argint 925 si Elemente Swarovski Rivoli Olivine

139,00 Lei

Bijuteriile noastre se caracterizeaza prin eleganta si precizie de executie. Pentru ca tu sa stralucesti, noi iti venim in ajutor cu cele mai frumoase bijuterii. Alege un set special, realizat manual din Argint 925 si Elemente Swarovski Rivoli, culoare Olivine, potrivit pentru un stil unic. Defineste-ti stilul! Alege sa fii Glam!Model: SASW1122Sist..

Set Amy Argint 925 si Elemente Swarovski Rivoli Silver Night

139,00 Lei

Bijuteriile noastre se caracterizeaza prin eleganta si precizie de executie. Pentru ca tu sa stralucesti, noi iti venim in ajutor cu cele mai frumoase bijuterii. Alege un set special, realizat manual din Argint 925 si Elemente Swarovski Rivoli, culoare Silver Night, potrivit pentru un stil unic. Defineste-ti stilul! Alege sa fii Glam!Model: SASW111..

Set Amy Argint 925 si Elemente Swarovski Rivoli Smoked Topaz

169,00 Lei

Bijuteriile noastre se caracterizeaza prin eleganta si precizie de executie. Pentru ca tu sa stralucesti, noi iti venim in ajutor cu cele mai frumoase bijuterii. Alege un set special, realizat manual din Argint 925 si Elemente Swarovski Rivoli, culoare Smoked Topaz, potrivit pentru un stil unic. Defineste-ti stilul! Alege sa fii Glam!Model: SASW112..

Afişare 1 - 15 din 84 (6 pagini)