Grid View:

Cercei Aaliyah Argint 925 si Elemente Swarovski Black

199,00 Lei

Bijuteriile noastre se caracterizeaza prin eleganta si precizie de executie. Cerceii Aaliyah sunt realizati manual din Argint 925 si Elemente Swarovski Square si Inima, culori Silver Night si Jet (negru mat). Feminini si rafinati, cerceii cu Cristale Swarovski, te vor plasa in centru atentiei datorita stralucirii ca de diamant, punandu-ti in v..

Cercei Aaliyah Argint 925 si Elemente Swarovski Black Crystal

199,00 Lei

Bijuteriile noastre se caracterizeaza prin eleganta si precizie de executie. Cerceii Aaliyah sunt realizati manual din Argint 925 si Elemente Swarovski Square si Inima, culori Crystal si Jet. Feminini si rafinati, cerceii cu Cristale Swarovski, te vor plasa in centru atentiei datorita stralucirii ca de diamant, punandu-ti in valoare frumusetea natu..

Cercei Aaliyah Argint 925 si Elemente Swarovski Black Red

199,00 Lei

Bijuteriile noastre se caracterizeaza prin eleganta si precizie de executie. Cerceii Aaliyah sunt realizati manual din Argint 925 si Elemente Swarovski Square si Inima, culori Silver Night si Light Siam . Feminini si rafinati, cerceii cu Cristale Swarovski, te vor plasa in centru atentiei datorita stralucirii ca de diamant, punandu-ti in ..

Cercei Aaliyah Argint 925 si Elemente Swarovski Black Rose

199,00 Lei

Bijuteriile noastre se caracterizeaza prin eleganta si precizie de executie. Cerceii Aaliyah sunt realizati manual din Argint 925 si Elemente Swarovski Square si Inima, culori Rose Water Opal si Jet. Feminini si rafinati, cerceii cu Cristale Swarovski, te vor plasa in centru atentiei datorita stralucirii ca de diamant, punandu-ti in valoare frumuse..

Cercei Aaliyah Argint 925 si Elemente Swarovski Crystal Red

199,00 Lei

Bijuteriile noastre se caracterizeaza prin eleganta si precizie de executie. Cerceii Aaliyah sunt realizati manual din Argint 925 si Elemente Swarovski Square si Inima, culori Crystal si Light Siam . Feminini si rafinati, cerceii cu Cristale Swarovski, te vor plasa in centru atentiei datorita stralucirii ca de diamant, punandu-ti in valoa..

Cercei Aaliyah Argint 925 si Elemente Swarovski Red

199,00 Lei

Bijuteriile noastre se caracterizeaza prin eleganta si precizie de executie. Cerceii Aaliyah sunt realizati manual din Argint 925 si Elemente Swarovski Square si Inima, culori Royal Red Shiny si Light Siam . Feminini si rafinati, cerceii cu Cristale Swarovski, te vor plasa in centru atentiei datorita stralucirii ca de diamant, punandu-ti ..

Cercei Aaliyah Argint 925 si Elemente Swarovski White and Black

199,00 Lei

Bijuteriile noastre se caracterizeaza prin eleganta si precizie de executie. Cerceii Aaliyah sunt realizati manual din Argint 925 si Elemente Swarovski Square si Inima, culori Negru Mat si Alb. Feminini si rafinati, cerceii cu Cristale Swarovski, te vor plasa in centru atentiei datorita stralucirii ca de diamant, punandu-ti in valoare frumusetea na..

Cercei Aaliyah Argint 925 si Elemente Swarovski White and Green

199,00 Lei

Bijuteriile noastre se caracterizeaza prin eleganta si precizie de executie. Cerceii Aaliyah sunt realizati manual din Argint 925 si Elemente Swarovski Square si Inima, culori Dark Moss Green si Crystal. Feminini si rafinati, cerceii cu Cristale Swarovski, te vor plasa in centru atentiei datorita stralucirii ca de diamant, punandu-ti in valoar..

Cercei Aaliyah Argint 925 si Elemente Swarovski White and Rose

199,00 Lei

Bijuteriile noastre se caracterizeaza prin eleganta si precizie de executie. Cerceii Aaliyah sunt realizati manual din Argint 925 si Elemente Swarovski Square si Inima, culori Rose Water Opal si Crystal. Feminini si rafinati, cerceii cu Cristale Swarovski, te vor plasa in centru atentiei datorita stralucirii ca de diamant, punandu-ti in valoar..

Cercei Victoria Argint 925 si Elemente Swarovski Emerald

189,00 Lei

Bijuteriile noastre se caracterizeaza prin eleganta si precizie de executie. Cerceii Victoria sunt realizati manual din Argint 925 si Elemente Swarovski Picatura, culoare Emerald. Feminini si rafinati, cerceii cu Cristale Swarovski, te vor plasa in centru atentiei datorita stralucirii ca de diamant, punandu-ti in valoare frumusetea naturala si stil..

Cercei Ada Cross Argint 925

89,00 Lei

Bijuteriile noastre se caracterizeaza prin eleganta si precizie de executie. Pentru ca tu sa stralucesti, noi iti venim in ajutor cu cele mai frumoase bijuterii. Alege cerceii Ada, realizat din Argint 925, potriviti pentru un stil unic. Defineste-ti stilul! Alege sa fii Glam! Model: CEAG1263Sistem de prindere: leverbackMetal: Argint ..

Cercei Ada Infinit Argint 925

89,00 Lei

Bijuteriile noastre se caracterizeaza prin eleganta si precizie de executie. Pentru ca tu sa stralucesti, noi iti venim in ajutor cu cele mai frumoase bijuterii. Alege cerceii Ada, realizat din Argint 925, potriviti pentru un stil unic. Defineste-ti stilul! Alege sa fii Glam! Model: CEAG1265Sistem de prindere: leverbackMetal: Argint ..

Cercei Ada Infinit Argint 925 placat cu Aur 14 Kt

119,00 Lei

Bijuteriile noastre se caracterizeaza prin eleganta si precizie de executie. Pentru ca tu sa stralucesti, noi iti venim in ajutor cu cele mai frumoase bijuterii. Alege cerceii Ada Infinit, realizat din Argint 925 placat cu Aur 14 Kt, potriviti pentru un stil unic. Defineste-ti stilul! Alege sa fii Glam! Model: CAAG1266Sistem de prindere:&..

Cercei Ada Inima Argint 925 placat cu Aur 18 Kt

119,00 Lei

Bijuteriile noastre se caracterizeaza prin eleganta si precizie de executie. Pentru ca tu sa stralucesti, noi iti venim in ajutor cu cele mai frumoase bijuterii. Alege cerceii Ada Infinit, realizat din Argint 925 placat cu Aur 18 Kt, potriviti pentru un stil unic. Defineste-ti stilul! Alege sa fii Glam! Model: CAAG1738Sistem de prindere:&..

Cercei Ada Randunica Argint 925

89,00 Lei

Bijuteriile noastre se caracterizeaza prin eleganta si precizie de executie. Pentru ca tu sa stralucesti, noi iti venim in ajutor cu cele mai frumoase bijuterii. Alege cerceii Ada, realizat din Argint 925, potriviti pentru un stil unic. Defineste-ti stilul! Alege sa fii Glam! Model: CEAG1264Sistem de prindere: leverbackMetal: Argint ..

Afişare 1 - 15 din 456 (31 pagini)